26 24 93 78 info@caspermurer.dk

Har du brug for mere plads? Oftest skyldes det, at familien er blevet større. Og der er næsten ikke noget værre, når dette medfører pladsmangel.

For hvad har du af muligheder, når huset er blevet for småt? Jo, enten sælger du det og køber et nyt og større hus, eller også får du lavet en tilbygning, der gør huset større.

Sidstnævnte mulighed er især relevant, hvis du godt kan lide at bo der, hvor du gør. Enten på grund af beliggenheden eller på grund af huset i sig selv. Det er selvfølgelig noget, kun du kan afgøre.

Muligheden for at flytte er der selvfølgelig også – i nogle tilfælde. For det er alligevel en dyr og tidskrævende affære at skulle flytte. Især hvis det er til noget større. Oftest vil det faktisk være billigere at blive boende og bygge til, end det vil være at købe noget nyt.

Mulighederne i en tilbygning

En tilbygning på dit hus kan give det mange nye egenskaber. Der er mange muligheder for, hvilke egenskaber man kan tilføre. Hvis du har en idé, du ikke ved, om kan lade sig gøre, skal du være velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak om din drømme om tilbygningsprojektet.

Derudover øger en tilbygning jo også salgsprisen på dit hus, hvilket bestemt er en fordel for dig.

Vælg den rette tilbygning

Når du skal have lavet en tilbygning, er det vigtigt, at du bliver rådgivet af fagfolk i forhold til, at den bliver en så naturlig del af den eksisterende bygning som muligt. Det ser ikke særlig pænt ud, hvis det ligner, at den er påklistret eksisterende bygning. Den skal være en naturlig del af huset både inde- og udefra, hvor den visuelt udefra præsenterer sig som en naturlig del af huset, og hvor man indenfor føler, at man bevæger sig ud i en naturlig forlængelse af huset, når man går ud i tilbygningen.