26 24 93 78 info@caspermurer.dk

Renovering

Vi laver alle typer af renovering – uanset om der er tale om en ældre eller en nyere bygning, eller om projektet er stort eller småt. Et murer arbejde skal være af høj kvalitet, og derfor er det ikke ligegyldigt, hvem du vælger til at udføre en renovering af din bolig.

Vi har mødt alle typer af renoveringsopgaver. Alt fra dem, der er helt og aldeles nødvendige for kunden at få lavet, til de opgaver, der bare er rare at få udført. Det kan være, at det er dele af hjemmet, som simpelthen bare er nedslidt og ikke fungerer optimalt, som er en nødvendighed for dig at få renoveret – men det kan lige så vel være, at du har noget, du gerne vil have renoveret, fordi det er begyndt at irritere dig, at det ikke er moderne. Om det er forbedringer, moderniseringer, vedligeholdelse eller reparationer er ligegyldigt for os, og vi synes enhver renoveringsopgave er lige spændende.

Nybyg

Hvis du i stedet går med et nybygger-projekt, er vi også klar på dette. Vi kan ikke kun løse din murer-opgave, vi kan også vejlede dig helt i den indledende fase.

Det er nemlig vigtigt, at du der helt fra starten bliver truffet de rigtige beslutninger i valget af alt fra entreprenører til materialer, man som ikke-fagperson ikke kan gøre på egen hånd. Vi udfører også Totalentreprise, hvor vi varetager hele dit nybyggerprojekt fra start til slut, så du ikke skal stå for noget selv.

God service er et must

For os er det altafgørende, at du får den bedste service sammen med et stykke arbejde, der til fulde lever op til dine forventninger. På den måde får man nemlig gang på gang tilfredse kunder, som enten kommer igen eller som anbefaler os til andre – og så bliver vi også rigtig glade.