Udbedring af skader

Er skaden sket? Vi udbedrer selvfølgelig alle typer af murer-opgaver i forbindelse med din skade.

Her står vi både for takseringen af skaden, vurderingen og indberetningen, og vi er vant til at være i dialog med forsikringsselskaberne, som er en stor fordel for sig, da du derfor hurtigst muligt kan få udbedret skaden og komme tilbage til hverdagen uden alt for store problemer.

Rådgivning

Vi står klar som din rådgiver og varetager dine interesser i de forsikringsskader, du kunne støde på i forbindelse med bygge- og bygningsskader samt villa- og ejerskifteforsikringer.

Det er ikke altid, at dit forsikringsselskab har interesse i at undersøge din skade til bunds, og dermed kan du risikere at du får afslag på en anmeldt skade, som du egentlig burde få dækket.

Vi har stor erfaring forsikringsskader, som gør, at vi kan hjælpe dig med at undersøge skaden og ikke mindst få udarbejdet en korrekt skadeanmeldelse.

 

Der er eksempelvis mange, som melder skimmelsvamp til forsikringen, for derefter at opleve at sagen bliver afvist. Skimmelsvamp er nemlig som regel ikke dækket af forsikringen, men hvis vi kan finde ud af og dokumentere, at der er opstået skimmelsvamp på baggrund af en dækningsberettiget skade, kan vi få dækket skimmelsvampskaden.

Vi oplever ofte, at der er sager som skimmelsvamp, som forsikringen afviser som dækningsberettiget, hvor vi, efter at have gået i dybden med sagen, har fundet ud af, at der ligger noget andet bag, som netop er berettiget.

Du skal altid være velkommen til at kontakte os i forbindelse med en forsikringsskade – uanset hvor stor eller lille den er. Vi vil starte med at spørge ind til dit problem, forinden vi tager stilling til, om det er noget, vi kan hjælpe dig med. Det er selvfølgelig helt og aldeles uforpligtende for dig at spørge os til råds.