26 24 93 78 info@caspermurer.dk

Indendørs flisearbejde

Vi udfører alle former for flisearbejde indendørs, uanset om du skal have lagt nyt gulv eller dækket væggen med fliser eller klinker på eksempelvis et nyt badeværelset eller i bryggerset.

Det er vigtigt, at du giver dig tid til at finde de rigtige fliser eller klinker, fordi det har stor betydning for det færdige resultat samt rummets udtryk og udseende, hvilken flise eller klinke, du vælger. Der er et hav af forskellige typer, og det kan godt være lidt af en jungle at finde rundt i. Vi står selvfølgelig altid klar til at rådgive og vejlede dig, når du skal vælge nye fliser.

Nyt badeværelse

Gennem vores mange års erfaring har vi opbygget et solidt kendskab til, hvilke farver, former og overflader der fungerer sammen. Skal du have et nyt badeværelse med klinker eller fliser, er det vigtigt, at rummets størrelse bliver taget i betragtning, fordi fliserne eller klinkerne skal supplere rummet til eksempelvis at virke større eller mere rummeligt. Samtidig skal et nyt badeværelse også virke indbydende og lækkert, når nu man har valgt at få lavet indendørs flisearbejde. Derudover skal du tage stilling til flisernes eller klinkernes størrelse, farve, form, mønster, kontrast og overflade i forhold til rengøring. Fliserne i et rum med meget fugt, som eksempelvis et badeværelse, skal også være helt tætte, så der ikke kommer fugt i den underliggende konstruktion.

Samtidig har det betydning, hvilken flise du vælger på et nyt badeværelse, fordi det påvirkes dagligt, og det er uundgåeligt, at det bliver påvirket af ridser og slides på. Derfor mener vi, det er yderst vigtigt, at vi vejleder dig i at finde den rette type flise eller klinke, som passer til det rum, hvor den skal lægges. Der findes fliser, der er lavet af forskellige materialer, hvor det kan være svært at afgøre, hvilken der er mest relevant.

Vi er klar til at assistere dig i dine valg, så vi sikrer, at slutresultatet bliver, som du havde forestillet dig, når det hele står færdigt. Du undgår derfor også at stå med hele beslutningen alene, men kan derimod nyde godt af professionel rådgivning, hvor du selvfølgelig i sidste ende bestemmer.

Vi har erfaring med at hjælpe vores kunder med at tage de rigtige valg, så badeværelset eller bryggerset kommer til at passe ind i husets stil.

I Skovlunde og Ballerup er vi lokalt kendt, når der skal udføres murer-arbejde i forbindelse med flisearbejde eller andet.

Udendørs flisearbejde

Uanset om du har brug for udendørs flisearbejdet til privat, erhverv, ejendomme eller boligforeninger, er vi klar på opgaven – stor som lille.

Det kunne være, der skal lægges ny gårdhave, ny terrasse eller du bare godt kunne tænke dig en lille hyggekrog nede bagerst i haven.

Ofte handler det i bund og grund om et ønske om at skabe bedre udnyttelse af udendørsarealer – og det med god grund. Flisebelægning kan gøre en kæmpe forskel for muligheden for at bruge arealerne udenfor på en helt ny måde. Alene det, at der kommer fast grund under fødderne gør det muligt at få det mest optimale ud af udearealerne.

På samme måde som når der lægges fliser indendørs, skal der også udendørs tages højde for valg af kvalitet, størrelse, form og farve på fliserne. Det er vigtigt, at fliserne passer til resten af huset og arkitekturen, hvis det skal skabe et harmonisk og flot udtryk.

Vores erfaring med udendørs flisearbejde, sikrer, at vi kan tilbyde dig den optimale vejledning i det nogle gange uoverskuelige valg, det kan være. vi vejleder dig i forbindelse med størrelse, form, mønster, valg af materiale osv., så du er sikker på, at du får det mest optimale slutresultat.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Kontakt mig i dag –  jeg kigger forbi dig og give en pris.